Γίνε Writer

Είσαι συγγραφέας και αγαπάς το writing;

Αν κουράστηκες να πληρώνεις υπέρογκες προμηθείς σε φροντιστήρια και άλλους μεσολαβητές, εδώ έχεις την ευκαιρία να δουλεύεις για τον εαυτό σου όποτε το επιθυμείς. Δοκίμασε την iziPen σήμερα και μετέτρεψε το πάθος σου σε κερδοφόρο επάγγελμα. Γίνε Writer απολύτως δωρεάν και ανακάλυψε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στους πιο ταλαντούχους εκπονητές σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

 

 

Πως δουλεύει :

Το iziPen κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και σου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψεις απ' όπου και αν βρίσκεσαι και όποια στιγμή το θελήσεις.

Είναι τόσο απλό… Μόλις κάνεις την εγγραφή σου ως Writer και δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου, μπορείς να συνδεθείς οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις και να ελέγξεις για καινούριες παραγγελίες στο αντικείμενό σου. Ταυτόχρονα, για κάθε νέα παραγγελία στην ειδικότητά σου θα λαμβάνεις ένα email για να μένεις πάντα ενημερωμένος (μπορείς να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις για νέες παραγγελίες ανά πάσα στιγμή από το προφίλ σου). Να θυμάσαι, οι πελάτες δεν γνωρίζουν την πραγματική σου ταυτότητα, για αυτό φρόντισε να γράψεις στο προφίλ σου όσες περισσότερες πληροφορίες χρειάζεται για να τους ενημερώνεις για την εμπειρία σου και την ποιότητα της δουλειάς σου. Βρες την εργασία που σου ταιριάζει καλύτερα, διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες και απαιτήσεις του πελάτη και δώσε την προσφορά σου. Για τη δική σου ευκολία, θα μπορείς να δεις και τις προσφορές των άλλων Writers για κάθε παραγγελία. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του πελάτη για να προσλάβει εσένα για την εργασία του και ξεκίνα να δουλεύεις απ’ όπου και αν βρίσκεσαι. Ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να ανοίξει μία online συνομιλία μαζί σου και να συζητήσετε για τις ανάγκες της εργασίας του πριν σου την αναθέσει. Αφού αποφασίσει να ολοκληρώσει την αγορά του από εσένα, θα σου έρθει ένα email επιβεβαίωσης από την iziPen και η εργασία του θα μεταφερθεί αυτόματα στη σελίδα ‘Κερδισμένες Παραγγελίες’. Δίπλα από κάθε κερδισμένη παραγγελία εμφανίζεται μία μπάρα προόδου όπου μπορείς να ενημερώνεις τον πελάτη σου για την εξέλιξη της δουλειάς σου με 30%, 70% αλλά και 100% κατά την ολοκλήρωση και παράδοση της.

Παρέδωσε την εργασία πριν την προθεσμία της συμπληρώνοντας την μπάρα προόδου ως 100% και αυτό ήταν όλο… μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες θα παραλάβεις την πληρωμή σου αυτόματα μέσω PayPal. Μόνο θυμήσου, στην iziPen δεσμεύεσαι να παραδόσεις μόνο πρωτότυπες αυθεντικές εργασίες που έχεις συγγράψει ο ίδιος και απαγορεύεται κάθε είδος αντιγραφής ή λογοκλοπής. Μετά από την παράδοση κάθε εργασίας εσύ και ο πελάτης μπορείτε να βαθμολογήσετε και να αφήσετε το σχόλιο σας για την εμπειρία σας.

Και τέλος μην ξεχνάς… Είναι απαραίτητο να αποσύρεις την προσφορά σου για κάθε παραγγελία που δεν είσαι διαθέσιμος να αναλάβεις πια, καθώς οι πελάτες μπορούν να αποδεχτούν μια ανοιχτή προσφορά και να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους ανά πάσα στιγμή.

 

 

Πρόοδος και Επικοινωνία :

Για την δική σου ευκολία θα μπορείς να έχεις συνεχής επικοινωνία με τον κάθε πελάτη σου μέσω online μηνυμάτων. Θα μπορείς να τους ενημερώνεις για την εξέλιξη της δουλειάς σου και ταυτόχρονα να συζητάτε για οποιεσδήποτε περεταίρω πληροφορίες χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια της συνεργασίας σας. Υπάρχουν 3 στάδια εξέλιξης που μπορείς να ενημερώσεις τους πελάτες σου, συμπληρώνοντας την μπάρα προόδου για κάθε εργασία. 30% όταν έχεις ολοκληρώσει το 1/3 της εργασίας, 70% όταν έχεις ολοκληρώσει τα 2/3 της εργασίας, και 100% για να παραδώσεις την εργασία ολοκληρωμένη. Για την κάθε επιλογή θα χρειαστεί να ανεβάσεις και τα ανάλογα συνημμένα αρχεία με την δουλειά σου. Και για την ασφάλειά σου μην ξεχνάς… ο πελάτης έχει ήδη προπληρώσει για την παραγγελία του στην iziPen πριν ακόμα ξεκινήσεις να δουλεύεις την εργασία!

 

 

Εχεμύθεια και Εμπιστοσύνη :

Νιώσε ασφαλής εδώ! Οι προσωπικές σου πληροφορίες θα είναι προστατευμένες.

Δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή και δεν θα διαρρεύσουν σε τρίτους. Το iziPen.com είναι μια εταιρία εγγεγραμμένη στο ICO (Information Commissioner’s Office) με αναφορά εγγραφής ZA135722 και είμαστε δεσμευμένοι από τους Αγγλικούς και Ευρωπαϊκούς νόμους περί προστασίας δεδομένων.

 

 

Χρεώσεις / Προμήθειες :

Κουράστηκες να επιβαρύνεσαι με προμήθειες από φροντιστήρια και ενδιάμεσους; Λοιπόν είναι αλήθεια… η iziPen δεν κερδοσκοπεί από τις υπηρεσίες της!

Ακόμη να το πιστέψεις;;; Αυτή είναι η φιλοσοφία μας: Εάν οι Writers μας δεν ανησυχούν για εξτρά χρεώσεις μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Οι πελάτες παραμένουν ευχαριστημένοι και το ίδιο και εμείς. Ευχαριστημένοι πελάτες και Writers είναι το μόνο μας κίνητρο! Για αυτό και η iziPen δεν κερδοσκοπεί για τις υπηρεσίες της παρά μόνο κρατάει μια μικρή προμήθεια 15% και μόνο από κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία για τα λετουργικά έξοδα και τη συντήρηση της πλατφόρμας μας. Πόσο φανταστικό είναι αυτό;

 

 

Σχόλια και Βαθμολογία :

Όσο πιο σκληρά δουλεύεις , τόσο πιο πολλά κερδίζεις.

Η καλύτερη στρατηγική για να πιάσεις τους στόχους σου! Όσο πιο καλή δουλειά παραδίδεις στους πελάτες σου, τόσο πιο καλά τα σχόλια και οι βαθμολογία που λαμβάνεις στο προφίλ σου για κάθε εργασία. Κάθε φορά που παραδίδεις μια εργασία, θα λαμβάνεις ένα σχόλιο και μία βαθμολογία από 1 έως 5 αστέρια για την δουλειά σου. Έτσι δίνεις τη δυνατότητα σε περισσότερους πελάτες να εμπιστευτούν την ποιότητα της δουλειάς σου και να αποφασίσουν να προσλάβουν εσένα. Η συμβουλή μας: Μείνε σε online επαφή με τον πελάτη σου καθ’ όλη τη  διάρκεια της συνεργασίας σας, ακολούθησε τις οδηγίες τους για τις απαιτήσεις της κάθε εργασίας… Και το πιο σημαντικό από όλα, μην υπερβείς ποτέ τις προθεσμίες παράδοσης.

 

 

Ασφαλείς Πληρωμές :

Και τελικά τα κατάφερες… Έγραψες την εργασία ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του πελάτη και την παρέδωσες πριν την προθεσμία της! Και τώρα;

Take it izi.... γιατί δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τα υπόλοιπα. Η ομάδα του iziPen εγγυείται ότι όλες οι πληρωμές στους Writers γίνονται αυτόματα μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες μέρες από την ημέρα παράδοσης της κάθε εργασίας. Όλες οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal. Το PayPal είναι ο ασφαλέστερος και πιο διαδεδομένος τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών παγκοσμίως. Έλεγξε και επιβεβαίωσε ότι έχεις καταχωρίσει το σωστό PayPal email σου, μπορείς να αλλάξεις το PayPal email σου για τις online πληρωμές σου ανά πάσα στιγμή από το προφίλ σου. Δεν έχεις λογαριασμό PayPal; Κάνε κλικ εδώ και ακολούθα αυτά τα απλά βήματα για να φτιάξεις ένα λογαριασμό εντελώς δωρεάν.

 

*Σημείωση: Για λόγους ασφαλείας η πλατφόρμα μας δεν δέχεται εγγραφές από Writers χωρίς PayPal email για τις αυτόματες πληρωμές σε αυτούς και όλοι οι λογαριασμοί χωρίς PayPal διαγράφονται αυτόματα σε 24 ώρες. Σε περίπτωση που αντιμετώπισες αυτό το πρόβλημα ως νέος Writer, θα μπορούσες να ξαναδοκιμάσεις την εγγραφή σου με το email που επιθυμείς χωρίς να παραβλέψεις το πεδίο ‘PayPal email’.

 

*Η ομάδα της iziPen δεν θα σου ζητήσει ποτέ επιπλέον προσωπικά στοιχεία όπως τον κωδικό για το Paypal λογαριασμό σου ή τα στοιχεία της Χρεωστικής/Πιστωτικής σου κάρτας. Σε περίπτωση που σου ζητηθούν περαιτέρω προσωπικά στοιχεία εκ μέρους της iziPen, παρακαλούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας άμεσα.

 

Πριν την εγγραφή σου ως Writer, είναι απαραίτητο να αφιερώσεις χρόνο για να διαβάσεις τους ΄Όρους και Προϋποθέσεις για Writers''. Η πολιτική της iziPen είναι πολύ αυστηρή σε ότι αφορά την λογοκλοπή/αντιγραφή και χρήση μη πρωτότυπου υλικού για κάθε γραπτή εργασία, σύμφωνα με τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

Απόλαυσε την εμπειρία του απόλυτου Writer και take it izi…