Πως Δουλεύει

how it works
Απλά, ακολούθησε τα 3 izi βήματα :

1. Ανέβασε την παραγγελία σου:

Ξεκίνα με μια πλήρη περιγραφή της εργασίας που χρειάζεσαι και όρισε τη μέρα και ώρα για την προθεσμία παράδοσης πριν την ανεβάσεις online. Θυμήσου, όσες περισσότερες λεπτομέρειες δίνεις στους Writers, τόσο περισσότερο τους βοηθάς να σου δώσουν την καλύτερη τιμή για τις ανάγκες της εργασίας σου.

2.Διάλεξε τον Writer σου:

Μέσα σε λίγα λεπτά θα λάβεις διάφορες προσφορές από Writers . Πάρε το χρόνο σου για να συγκρίνεις τα προσόντα τους στο προφίλ τους και τις διαφορετικές προσφορές που σου δίνουν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς ανά πάσα στιγμή να ανοίξεις online συνομιλία μαζί τους. Οι περισσότεροι Writers έχουν κριτικές και βαθμολογίες από προηγούμενες εργασίες στο προφίλ τους, και αυτό σε βοηθάει ακόμα περισσότερο για να διαλέξεις τον πιο κατάλληλο.

3.Έλεγξε την πρόοδό σου:

Ενημερώσου για την εξέλιξη της εργασίας σου οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις επικοινωνώντας με τον Writer σου μέσω online μηνυμάτων. Ακόμα, ο Writer θα σε ενημερώνει για την κατάσταση της εργασίας σου κάθε φορά που θα γεμίζει την μπάρα προόδου με 30%, 70%, αλλά και 100% για την παράδοση της. Και για την ασφάλεια σου μην ξεχνάς, ο Writer θα λάβει την πληρωμή σου μόνο αφού ολοκληρώσει και παραδώσει την εργασία σου.

Live Chat
Κάθε φορά που λαμβάνεις μία προσφορά από έναν Writer, έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις μία online συνομιλία μαζί του. Έτσι μπορείς να πάρεις περισσότερες πληροφορίες για την εμπειρία και τις ικανότητες τους, αλλά και να συζητήσετε περαιτέρω για τις ανάγκες και απαιτήσεις της εργασίας σου. Για τη δική σου ευκολία οι Writers δεν μπορούν να ανοίξουν συνομιλία μαζί σου, παρά μόνο εάν έρθεις εσύ σε επαφή μαζί τους πρώτα. Αφού διαλέξεις τον κατάλληλο Writer για την εργασία σου, θα μπορείτε να είστε σε συνεχή επαφή μέσω των online μηνυμάτων και να σε ενημερώνει για την εξέλιξη της δουλειάς του. Ταυτόχρονα, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του ανά πάσα στιγμή για περαιτέρω ερωτήσεις ή διευκρινήσεις χρειαστείς. Μπορείς ακόμα να ανταλλάξεις συνημμένα αρχεία με τον Writer σου και για την ασφάλειά σου όλα τα μηνύματα αποθηκεύονται αυτόματα στη σελίδα “Μηνύματα” στο προφίλ σου.
Review
Όπως θα δεις στα προφίλ των περισσότερων Writers υπάρχουν σχόλια και βαθμολογίες από προηγούμενες εργασίες στο παρελθόν για να σε βοηθήσουν με την απόφαση σου. Τα σχόλια και η βαθμολογία άλλων χρηστών σε βοηθάνε να πάρεις μια ιδέα για την ποιότητα δουλειάς του κάθε Writer. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να αξιολογήσεις και εσύ την εμπειρία σου ύστερα από κάθε συνεργασία σου μαζί τους. Με την ολοκλήρωση και παράδοση της εργασίας σου, θα εμφανίζεται δίπλα από αυτήν η επιλογή “Αξιολόγησε την εμπειρία σου” για να μοιραστείς την εμπειρία σου και να βοηθήσεις και εσύ άλλους χρήστες στο μέλλον. Γιατί λοιπόν να μην συμβάλεις και εσύ;… Ένας για όλους και όλοι για έναν!

Για κάθε αξιολόγηση όλοι οι χρήστες υποχρεούνται να βασιστούν σε αληθινά γεγονότα από την προσωπική τους εμπειρία οι οποίες θα συμβαδίζουν με την πολιτική αξιολόγησης της iziPen. Δεν επιτρέπονται αξιολογήσεις οι οποίες περιέχουν υλικό όπως:

  • Σχόλια τα οποία δεν σχετίζονται με τη συγκεκριμένη συναλλαγή.
  • Σχόλια τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην προσωπική εμπειρία του κάθε χρήστη.
  • Σχόλια τα οποία προσβάλουν ή παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα (πχ. υβριστικό, ρατσιστικό, απειλητικό περιεχόμενο, κ.α.).
  • Σχόλια τα οποία συσχετίζονται με διαφημιστικό περιεχόμενο ή αναφέρουν πολιτικές και θρησκευτικές απόψεις.

how it works
Ξέρουμε πολύ καλά ότι η διακριτικότητα και εχεμύθεια είναι αυτό που απασχολεί τους πελάτες μας περισσότερο. Για αυτό το λόγο η νούμερο ένα προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια που παρέχουμε στην ιστοσελίδα μας. Έχουμε θέσει αυστηρά μέτρα ασφαλείας στον server μας και κατέχουμε πιστοποιητικό ασφαλείας SSL κρυπτογράφησης (βλέπε πράσινο λουκέτο πάνω αριστερά) για να σιγουρέψουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα όλων των χρηστών μας δεν πρόκειται να εκτεθούν σε τρίτους. Για την ασφάλεια των πελατών μας, η ιστοσελίδα μας πραγματοποιεί συναλλαγές μέσω PayPal. Το PayPal είναι ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος για πληρωμές μέσω ίντερνετ αλλά και η παγκοσμίως ασφαλέστερη μέθοδος online πληρωμών.

customer satisfation
Ξέρουμε πολύ καλά ότι η εμπιστοσύνη και ασφάλεια είναι το βασικό κριτήριο των Πελατών μας για την παραγγελία μιας εργασίας. Γι’ αυτό στην iziPen διασφαλίζουμε και εγγυόμαστε για την προσωπική σου ικανοποίηση. Σε περίπτωση που η εργασία σου δεν ακολουθεί την πολιτική της iziPen σχετικά με τη λογοκλοπή και αντιγραφή υλικού ή δεν έχει ολοκληρωθεί εντός της χρονικής προθεσμίας της, μπορείς να κάνεις αίτηση για μερική ή ολική επιστροφή χρημάτων. (Σημείωση: Προμήθειες συναλλαγής όπως PayPal fees ενδέχεται να μην επιστρέφονται)