ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Μπορώ να εμπιστευτώ την iziPen για τις εργασίες μου;
  +

  Με τη χρήση των υπηρεσιών μας, εγγυόμαστε για την εχεμύθεια και ποιότητα δουλειάς των Writers (εκπονητών) μας σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την αυστηρή πολιτική της iziPen. Οι Writers μας είναι δεσμευμένοι και υποχρεωμένοι να σου παραδώσουν μια πρωτότυπη, αυθεντική εργασία, καλύπτοντας τις απαιτήσεις σου και παραδίδοντάς την πριν την προθεσμία που έχεις θέσει σε αυτούς. Για την δική σου ασφάλεια, τα μόνα στοιχεία που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό με την iziPen είναι ένα ενεργό email και ένας κωδικός. Μετά την συνεργασία σου με τον Writer όλα τα στοιχεία της συναλλαγής σας μένουν προστατευμένα καθώς η ανταλλαγή προσωπικών στοιχείων μεταξύ των χρηστών απαγορεύεται ρητά για λόγους ασφαλείας. Η πολιτική μας είναι για κάθε φορά που προσλαμβάνεις έναν Writer να φτιάχνει μία πρωτότυπη εργασία για σένα ώστε να σου παραχωρεί όλα τα πνευματικά της δικαιώματα, αντί να σου παραδίδει μία αντιγραφή εργασίας οπού έχει ήδη εκτεθεί για παρόμοια χρήση στο παρελθόν.

 • Ποια είναι η χρήση της iziPen και πως με ωφελεί;
  +

  Ο καθένας από εμάς έχει σίγουρα έρθει σε μία δύσκολη θέση όταν είναι να παραδώσει μια εργασία και δεν έχει τον κατάλληλο χρόνο να την υλοποιήσει και ολοκληρώσει πριν την προθεσμία της. Γι’ αυτό και ξέρουμε πολύ καλά να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σου. Σου προσφέρουμε επιλογές: Αντί να μεσολαβούμε με προμήθειες για να σου βρούμε κάποιον να σε βοηθήσει, αντίθετα σου δίνουμε τη δυνατότητα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία αξιόπιστων writers, να διαλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει καλύτερα για τις ανάγκες σου. Σου παρέχουμε ασφάλεια: Τα προσωπικά σου στοιχεία είναι ασφαλής καθώς δεν χρειάζεται να δώσεις ούτε το όνομά σου για την εγγραφή σου ή την επικοινωνία σου με τους Writers. Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που τηρούμε στην iziPen εγγυώνται για την μη διαρροή οποιασδήποτε συναλλαγής σε τρίτους εντός της ιστοσελίδας μας. Σου εξασφαλίζουμε χρήματα: Μπορείς να έρθεις σε επαφή με όσους Writers θέλεις και για όσες εργασίες χρειάζεσαι εντελώς δωρεάν! Και αφού δεν κερδοσκοπούμε από τις υπηρεσίες που παρέχουμε, οι Writers μπορούν πάντα να σου δίνουν την καλύτερη τιμή για τις ανάγκες σου. Σου χαρίζουμε ελευθερία: Όλα δουλεύουν όπως θα έπρεπε για σένα. Αφιέρωσε μόνο λίγο χρόνο να βρεις τον κατάλληλο Writer για τις ανάγκες σου και κέρδισε όλο τον υπόλοιπο χρόνο για τον εαυτό σου. Ο Writer θα βάλει στο πρόγραμμα την εργασία σου και θα σου παραδώσει αυτό που ζήτησες πριν την προθεσμία που έχεις ορίσει και χωρίς ίχνος αντιγραφής / λογοκλοπής. Εσύ απλά take it izi…

 • Πώς διαλέγω τον κατάλληλο Writer για την εργασία μου;
  +

  Για κάθε κατηγορία εργασίας υπάρχουν διαφορετικοί Writers και ξεχωρίζουν ανάλογα με τις γνώσεις τους, τις ικανότητές τους και την εμπειρία τους από το παρελθόν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις αυτούς που σε ενδιαφέρουν και να μπεις στο προφίλ τους για να δεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δουλειά τους. Επίσης, οι περισσότεροι Writers έχουν κριτικές και βαθμολογίες από προηγούμενες εργασίες που έχουν ολοκληρώσει στο παρελθόν. Μην σταματάς όμως μόνο εκεί… Μόλις καταλήξεις στους Writers που σου κάνουν κλικ, άνοιξε online συνομιλία μαζί τους και μάθε περισσότερα για τις υπηρεσίες που μπορούν να σου προσφέρουν. Μόνο μην ξεχνάς, για την δική σου ασφάλεια, η ανταλλαγή προσωπικών στοιχείων δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση. Έτσι κρατάς τα προσωπικά σου στοιχεία ασφαλείς και δεν έχεις να αγχώνεσαι για τίποτα! Στο τέλος, εσύ είσαι αυτός που διαλέγει τον κατάλληλο Writer για τις ανάγκες σου.

 • Θα είναι η εργασία μου πρωτότυπη χωρίς λογοκλοπή;
  +

  Η απάντηση στην ερώτηση είναι “Ναι! Και πάντα θα είναι.” Όλοι οι Writers στην iziPen δεν ακολουθούν την πολιτική που έχουν τα περισσότερα φροντιστήρια και οι εξωτερικοί εκπονητές για την παράδοση μιας εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε Writer προσλαμβάνεται από εσένα με σκοπό να γράψει μια εξολοκλήρου πρωτότυπη εργασία και όχι για να σου παραδώσει μία αντιγραφή κάποιας άλλης ίδιας ή παρόμοιας εργασίας. Με λίγα λόγια, ο κάθε Writer αφιερώνει χρόνο στο να δημιουργήσει μια αυθεντική εργασία από την αρχή μέχρι το τέλος της για τον κάθε πελάτη και με την παράδοση της παραχωρεί και όλα τα πνευματικά δικαιώματα στον πελάτη. Όλοι οι χρήστες μας ακολουθούν την αυστηρή πολιτική μας όσον αφορά την αντιγραφή και λογοκλοπή της γραπτής ύλης και τα πνευματικά δικαιώματα που συμβαδίζουν και ορίζονται από το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό δίκαιο. Παράλληλα, για κάθε αμφισβήτηση γνησιότητας η ομάδα της iziPen ελέγχει τις εργασίες στον πιο εξελιγμένο μηχανισμό ελέγχου λογοκλοπής στο διαδίκτυο. Λοιπόν, ακόμα ψάχνεσαι;

 • Πότε και πως μπορώ να χρησιμοποιήσω την online συνομιλία;
  +

  Κάθε φορά που θα λαμβάνεις μία προσφορά από έναν Writer για την εργασία σου, θα έχεις την δυνατότητα να ανοίξεις online συνομιλία μαζί του. Μπορείς να συζητήσεις όλες τις ανάγκες σου μαζί του και να πάρεις περισσότερες πληροφορίες για τις ικανότητες και την εμπειρία του. Οι writers δεν έχουν την επιλογή να έρθουν σε επαφή μαζί σου μέχρι να ανοίξεις συνομιλία μόνο με αυτούς που προτιμάς. Πόσο cool είναι αυτό; Και θυμήσου για την δική σου προστασία, δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή προσωπικών στοιχείων μέσω των online συνομιλιών για λόγους ασφαλείας. Αφού καταλήξεις στον Writer που σου ταιριάζει, θα μπορείτε να έχετε πλήρη επικοινωνία καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας σας.

 • Πόσο ασφαλής είναι αυτή η ιστοσελίδα;
  +

  Ξέρουμε πολύ καλά ότι η διακριτικότητα και εχεμύθεια είναι αυτό που απασχολεί τους πελάτες μας περισσότερο. Για αυτό το λόγο η νούμερο ένα προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια που παρέχουμε στην ιστοσελίδα μας. Έχουμε θέσει αυστηρά μέτρα ασφαλείας στον server μας και κατέχουμε πιστοποιητικό ασφαλείας SSL κρυπτογράφησης (βλέπε πράσινο λουκέτο πάνω αριστερά) για να σιγουρέψουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα όλων των χρηστών μας δεν πρόκειται να εκτεθούν σε τρίτους. Για την ασφάλεια των πελατών μας, η ιστοσελίδα μας πραγματοποιεί συναλλαγές μέσω PayPal. Το PayPal είναι ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος για πληρωμές μέσω ίντερνετ αλλά και η παγκοσμίως ασφαλέστερη μέθοδος online πληρωμών.

 • Τι να κάνω εάν έχω ξεχάσει τον κωδικό μου ή θέλω να αλλάξω το email μου;
  +

  Σε περίπτωση που έχεις ξεχάσει τον κωδικό σου μπες στην σελίδα ‘Είσοδος’ όπως όταν κάνεις κανονικά την είσοδό σου στην ιστοσελίδα. Κάτω από τα απαιτούμενα στοιχεία υπάρχει η επιλογή “Ξέχασα τον κωδικό μου”, κάνε κλικ σε αυτήν και γράψε την διεύθυνση email σου για να σου έρθει ένα email ανάκτησης κωδικού. Δυστυχώς οι χρήστες μας δεν έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν την διεύθυνση email τους για λόγους ασφαλείας. Παρ’ όλα αυτά μόνο σε περίπτωση ανάγκης (π.χ. κλοπή προσωπικής διεύθυνσης email) μπορείς να επικοινωνήσεις με το τμήμα υποστήριξη πελατών μας.

 • Και αν η εργασία μου δεν είναι αυτό που παρήγγειλα;
  +

  Κάθε φορά που ξεκινάς μία συνεργασία με έναν Writer μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του ανά πάσα στιγμή θελήσεις μέσω online μηνυμάτων. Αυτό σου δίνει την δυνατότητα να μένεις ενημερωμένος για την πρόοδο της εργασίας σου και ταυτόχρονα να συζητάτε για τυχών έξτρα οδηγίες. Για την ευκολία και των δυο σας ο Writer μπορεί να γεμίζει την μπάρα προόδου της εργασίας σου με 30%, 70%, και 100% για την ολοκλήρωση και παράδοση της εργασίας. Για κάθε ποσοστό προόδου που θα συμπληρώνει θα ανεβάζει και τα ανάλογα συνημμένα αρχεία για σένα. Για να έχεις πάντα τον έλεγχο, μείνε σε επαφή με τον Writer σου, θύμιζε του να σε κρατάει ενήμερο για την εξέλιξη της εργασίας σου και να συμπληρώνει την μπάρα προόδου έγκαιρα. Παρ’ όλα αυτά σε κάθε περίπτωση που δεν είσαι ευχαριστημένος με την ανταπόκριση του Writer στα μηνύματα σου ή δεν σου έχει παραδώσει την εργασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις που είχατε συμφωνήσει εξαρχής, μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη πελατών μας 24 ώρες το 24ωρο. Και μην ξεχνάς ότι εδώ είσαι ασφαλής, οι Writers δεν πληρώνονται ποτέ πριν την παράδοση της κάθε εργασίας. Η πληρωμή του κάθε Writer γίνεται αυτόματα μετά την παράδοση κάθε εργασίας για αυτό είναι ευθύνη του κάθε πελάτη να φροντίσει να ενημερώσει την υποστήριξη πελατών της iziPen εγκαίρως για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει με τον Writer του.

 • Είμαι writer! Πως αναλαμβάνω μία εργασία και πότε θα πληρωθώ;
  +

  Για να μπορέσεις να ξεκινήσεις να δουλεύεις σε μία εργασία, θα πρέπει πρώτα ο πελάτης να ολοκληρώσει την αγορά του ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα μας. Την ίδια στιγμή θα λάβεις ένα email από την iziPen με την επιβεβαίωση της πληρωμής και όλα τα στοιχεία της παραγγελίας. Η παραγγελία θα μεταφερθεί αυτόματα στην καρτέλα ΄Κερδισμένες Παραγγελίες’ στο προφίλ σου και δίπλα της θα εμφανιστεί μία μπάρα προόδου. Θα μπορείς να ενημερώνεις τον πελάτη σου για την εξέλιξη της δουλειάς σου συμπληρώνοντας την μπάρα προόδου ως 30%, 70%, ή και 100% για την ολοκλήρωσή της. Η πληρωμή σου από την iziPen θα γίνει αυτόματα μέσω PayPal 10 εργάσιμες ημέρες μετά την παράδοση της εργασίας σου στον πελάτη σου. Για τη δική σου ασφάλεια, σου προτείνουμε να αποφεύγεις να παραδίδεις κάποιο κομμάτι δουλειάς σε έναν πελάτη μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων πριν λάβεις την επιβεβαίωση πληρωμής για τη συγκεκριμένη παραγγελία. Σου υπενθυμίζουμε ότι για λόγους προστασίας των προσωπικών στοιχείων σας, απαγορεύεται ρητά η ανταλλαγή προσωπικών στοιχείων (όπως τηλέφωνο, email, κλπ.) μεταξύ όλων των χρηστών μας.

 • Πώς κάνω την παραγγελία μου για να βρω writer;
  +

  Ακολούθησε τα 3 απλά και εύκολα βήματα: Βήμα 1 : Διάλεξε το θέμα της εργασίας σου και δώσ’ της ένα τίτλο. Βήμα 2 : Συμπλήρωσε περισσότερες πληροφορίες για την εργασία σου, όπως τον αριθμό λέξεων, το ακαδημαϊκό επίπεδο, κ.α. Ακόμη μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για τις απαιτήσεις της εργασίας σου και να ανεβάσεις όσα συνημμένα αρχεία χρειάζεσαι. Βήμα 3 : Διάλεξε την ώρα και ημερομηνία που θα έχει η εργασία σου ως προθεσμία παράδοσης πριν την ανεβάσεις online, και δώσε λίγα λεπτά στους Writers να μελετήσουν τις ανάγκες της εργασίας σου και να σου δώσουν την καλύτερη προσφορά τους.

 • Θέλω να μπω και εγώ στην ομάδα της iziPen σαν Writer, πως μπορώ να το κάνω;
  +

  Αν κουράστηκες να πληρώνεις υπέρογκες προμήθειες σε φροντιστήρια και άλλους μεσολαβητές, εδώ έχεις την ευκαιρία να δουλεύεις για τον εαυτό σου όποτε το επιθυμείς. Δοκίμασε την iziPen σήμερα και μετέτρεψε το πάθος σου σε κερδοφόρο επάγγελμα. Γίνε Writer απολύτως δωρεάν και ανακάλυψε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στους πιο ταλαντούχους εκπονητές σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Κάνε κλικ στην επιλογή ‘Γίνε Writer’, ακολούθησε τα βήματα για την εγγραφή σου ως Writer και take it izi…